FAQ

Algemeen

Wat is GP Racegame?

GP Racegame is een promotioneel kansspel waarbij jij je kennis over de F1 kunt inzetten om de jackpot van € 2.500,- te winnen. Tijdens elk GP-weekend organiseren we de GP Racegame. Om de jackpot te winnen, hoef je slechts 10 vragen goed te beantwoorden.

Hoe vaak wordt GP Racegame georganiseerd?

Voor elk F1 raceweekend wordt de GP Racegame georganiseerd.

Hoe bepalen jullie het antwoord op een vraag?

Om de antwoorden op de vragen te bepalen, maken wij gebruik van gerenommeerde datafeeds.

Kan ik echt meespelen zonder eerst geld te storten?

GP Racegame is een promotioneel kansspel. Het is dus niet nodig om éérst geld te storten. Je speelt altijd gratis mee!

Waar kan ik zien hoeveel punten ik heb gescoord?

Ga naar gpracegame.nl en log in op je account. Klik daarna onder in het scherm op ‘scorebord’. Hier kun je terugzien op welke plaats in de ranglijst je staat.

Hoe werkt de puntentelling?

Per goed beantwoordde vraag, ontvang je 1 punt. Per raceweekend kun je dus maximaal 10 punten scoren.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten maar ik krijg geen mail om het wachtwoord te herstellen?

Controleer eerst even of de e-mail niet in je spam terecht is gekomen. Als je geen e-mail van ons kunt vinden, kun je gerust contact opnemen met onze helpdesk.

Kan ik mijn antwoorden wijzigen?

Nadat je de 10 vragen hebt beantwoord, kun je je antwoorden niet meer wijzigen.

Hoe vaak mag ik per wedstrijd mee doen?

Je mag per raceweekend 1 keer mee doen. Als je meedoet met meerdere accounts, mogen wij je uitsluiten van verdere deelname. 

Wat als 2 of meer spelers alle 6 de vragen goed hebben?

Bij meerdere winnaars verdelen we de jackpot over alle winnaars.

Prijzen

Ik heb een prijs gewonnen maar ik heb geen e-mail ontvangen.

Ben je ervan overtuigd dat je alle 10 de vragen goed hebt beantwoord, maar heb je geen e-mail ontvangen van ons? Controleer eerst even of de e-mail niet in je spam terecht is gekomen. Als je geen e-mail van ons kunt vinden, kun je gerust contact opnemen met onze helpdesk.

Welke prijs win ik?

Bij 10 goed ingevulde vragen, heb je de jackpot gewonnen. Als er meerdere deelnemers zijn met 10 goede vragen, wordt de jackpot verdeeld over de winnaars.

Hoelang duurt het voordat ik mijn uitbetaling ontvang?

Wij betalen 1x per week uit. Wanneer je het bedrag op je rekening ontvangt, is afhankelijk van wanneer je het uitbetalingsverzoek en de leeftijdsverificatie hebt afgerond.

Ik heb een verkeerde IBAN opgegeven? Wat nu?

Neem contact op met onze helpdesk op [email protected] en vermeld daarbij je gebruikersnaam.

Ik heb een prijs gewonnen, hoe laat ik deze uitbetalen?

Nadat je een prijs hebt gewonnen, ontvang je een e-mail met daarin de instructie voor het uitbetalingsverzoek. Om je prijs te kunnen uitbetalen, moeten we eerst je leeftijd verifiëren via de IDIN check. Na een succesvolle IDIN check kun je je IBAN en tenaamstelling invullen. Daarna klik je op ‘uitbetalen’. 

Na mijn uitbetalingsverzoek staat het saldo in mijn account op € 0,-. Klopt dat?

Dat klopt helemaal! Je uitbetalingsverzoek is succesvol ontvangen en de uitbetaling is in gang gezet. 

Betaal ik kansspelbelasting?

Over een gewonnen prijs boven de € 449,-, wordt kansspelbelasting geheven. Wij betalen deze kansspelbelasting voor jou dus dit niet zelf te doen. Dat betekent dat het bedrag dat je uiteindelijk van ons ontvangt, het nettobedrag is. Kijk voor meer informatie over de kansspelbelasting op de website van de Belastingdienst.

Is er een troostprijs?

Alleen als er een deelnemer is met 5 goed beantwoordde vragen, wordt er een prijs uitgekeerd. De prijzenpot wordt dan gehalveerd en de winnaar wint dan € 1.250,-. Als er meer deelnemers zijn met 5 goed beantwoordde vragen, wordt de prijzenpot over alle winnaars verdeeld.

LEEFTIJDSVERIFICATIE

Wat is iDIN?

iDIN is een Nederlands online identificatiemiddel. De iD staat voor iDentificeren en IN staat voor INloggen. Het systeem werd in 2016 geïntroduceerd door Betaalvereniging Nederland en is samen met de banken ontwikkeld. Vele banken, verzekeraars en steeds meer overheidsorganisaties gebruiken de iDIN check om bepaalde gegevens te verifiëren.

Is iDIN te vertrouwen?

iDIN is ontwikkeld door de Betaalvereniging Nederland en Nederlandse banken. iDIN is daarom te vertrouwen en wordt door steeds meer organisaties ingezet.

Waarom moet mijn leeftijd geverifieerd worden?

Vanwege wet- en regelgeving rondom promotionele kansspelen, mogen wij alleen prijzen uitkeren aan deelnemers die 18 jaar of ouder zijn. Wij zijn verplicht om je leeftijd te verifiëren voordat we je prijs kunnen uitbetalen.

Is er een andere manier om mijn leeftijd te verifiëren?

De leeftijdsverificatie dient via iDIN te worden voltooid. Als dit niet lukt, kun je contact opnemen met de helpdesk op [email protected] In dat geval zullen wij je leeftijd handmatig moeten verifiëren. Onze helpdesk kan dan om een geanonimiseerd ID-bewijs vragen.

OVERIG

Waar vind ik de algemene voorwaarden?

De algemene voorwaarden kun je hier lezen.

Waar vind ik de spelregels?

De spelregels kun je hier lezen.

Waar vind ik het privacy beleid?

Het privacy beleid kun je hier lezen.